Транспортот на кој
можете да му верувате

Ние сме вашиот партнер од доверба за меѓународен траснпорт за ваши потреби. Со нас сте сигурни во навремен, сигурен и ефикасен транспорт со најдобри услови на пазарот. Нашите DAF возила со церада се совршени за транспорт на стоки за кои е потребна заштита при различни временски услови.

Контакт

За нас

Ние сме специјализирани во обезбедување меѓународни транспортни услуги со врвен квалитет со користење на најновите возила DAF со церада. Нашата флота од модерни и добро одржувани камиони гарантира дека вашиот товар е достапен безбедно и на време.

Посветени сме на нашите клиенти да им обезбедиме највисоко ниво на услуга. Нашиот тим од искусни професионалци ќе работи со вас за да развиете приспособено транспортно решение кое ги задоволува вашите уникатни потреби. Контактирајте со нас денес за да дознаете повеќе за тоа како можеме да ви помогнеме да ги насочите вашите логистички операции и да ја подобрите ефикасност.

Наши услуги

Наши услуги

Транспорт

Нудиме широк спектар на транспортни услуги за да ги задоволиме вашите потреби. Нашите DAF возила со церада се совршени за транспорт на стоки за кои е потребна заштита при различни временски услови.

Логистика

Нашите експерти за логистика можат да ви помогнат да го оптимизирате вашиот синџир на снабдување и и да ги намалите трошоците. Ние нудиме низа логистички услуги, вклучувајќи складирање, дистрибуција и царинско посредување.

Шпедиција

Обезбедуваме решенија за вашите потреби за шпедиција. Од подигање до испорака, ние гарантираме дека вашиот товар се ракува внимателно и се испорачува навреме.

Побарај понуда

Контактирајте не за понуда за меѓународни транспортни услуги за вашиот бизнис.
Подготвени сме веднаш да започнеме долгорочна и успешна соработка.

Контакт
Why choose us

Зошто да не одберете нас

Доверба и ефикасност

Со нас сте сигурни дека вашиот товар ќе биде испорачан на време и во добра состојба, брзо и точно. Ќе се чувствувате комфорно користејќи ги нашите услуги бидејќи со нас ќе добиете квалитетен транспорт на својот товар.
Обезбедуваме брзи, ефикасни транспортни услуги кои ќе ви заштедат време и пари. Ќе добиете увид во реално време за текот на транспортот на вашиот товар.

Искуство и прилагодливост

Ние сме искусни професионалци во нашата индустрија, и се надоградуваме постојано со што нашите услуги постојани ги подобруваме.
Соработката со нас ќе значи ваша сигурност во навремениот и сигурен транспорт, и најдобри услови за вашата потреба за транспорт.
Нашите услуги ги приспособуваме кон вашите транспортни потреби. Нашите професионалци ќе го разгледаат вашето барање и брзо ќе добиете повратна информација за достапност на нашите услуга, време и услови за реализација на транспортот.

Наши дестинации

Дестинации кои ги возиме

Турција- Македонија-Грција-Македонија

Романија- Македонија- Романија

Турција-Албанија-Косово

Адреса:

Слободан Митров Данко 33, Гевгелија, Македонија

Работно време:

Пон-пет 8.00-17.00
Сабота 8.00-14.00
Недела Затворено

Email:

vikinterlogistic@yahoo.com

Телефон:

+389 72 306 905
+389 071 627 771

Loading
Error: Captcha Failed
Пораката е испратена. Благодариме!